fbpx
skip to Main Content

Toaletele sunt o chestiune destul de delicată, una dintre cele mai utile invenții ale omenirii, pentru care rar ne arătăm recunoștința. Dar Thomas Crapper, părintele toaletei moderne, ar fi fericit să știe că o mulțime de oameni au depus un efort considerabil pentru a avea tolete cât mai confortabile (te rog să nu mai râzi).

Separarea sexelor înseamnă separarea fizică, juridică și culturală a persoanelor în funcție de sexul lor biologic. Dacă în anumite culturi, separarea sexelor este din ce în ce mai puțin vizibilă, există țări în care separarea este deosebit de pronunțată, fiind obligatorie în toate locurile publice, precum școli, instituții sau baruri. Aceasta este o problemă complexă și nuanțată, care necesită mai mult decât o simplă „separare nu este egalitate“.

Natura foarte diferită și separată a celor două genuri nu este comparabilă cu, să zicem, diferențele între rase sau caste sociale. Și, în timp ce există o lungă istorie de discriminare a femeilor, nici unul dintre aceste lucruri nu este cu adevărat relevant pentru separarea instalațiilor sanitare furnizate celor două sexe.

Acest lucru se datorează faptului că nu există aproape nicio istorie care să confirme că un gen beneficiază de facilități mai bune decât celălalt. Singurele excepții pe care le cunoaștem sunt faptul că facilitățile mai mari și mai curate deservesc adesea femeile.

Spune-ne mai jos într-un comentariu ce părere ai despre semnele de toaletă? Ah, și nu uita să le votezi pe cele mai creative.

Pentru micul dejun.

În Pittsburgh.

Totul se reduce la capacul toaletei.

O singură toaletă.

Test IQ.

Semne de toaletă din Holly Island.

Aceste toalete.

La pizzerie.

Simplu și creativ în Berlin.

Cel mai confuz (de fapt, toaleta bărbaților e în stânga).

Semnele de la Googleplex.

La sala de jocuri.

Acuratețe.

℗PUBLICITATE


Umbre.

Cafe-bar din Serbia.

Cum se scoate berea din sistem.

Minimalist.

Nu prea îmi pasă.

Urmează sfatul.

Toaletă din Seul.

Orientul Mijlociu.

Amuzante.

Unul dintre cele mai creative.

Unisex.

Semne de ploaie.

Cele mai bune semne.

Scris într-un bar din Brouwersdam.

Creativitate.

Pride.

Alte semne.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută