Skip to content

1. S-a născut în Belgia (în 1958) și e căsătorită de 36 de ani cu Jack Saul, împreună cu care are doi băieți mari.

2. Locuiește și muncește ca psihoterapeut în New York.

3. Vorbește fluent nouă limbi: engleză, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, olandeză, ebraică, idiș, germană.

4. Este formată în psihanaliză, dar cu adevărat s-a regăsit în gândirea sistemică specifică psihoterapiei de familie și cuplu.

5. A scris în 2006 cartea Inteligența Erotică, tradusă în 26 de limbi, inclusiv în limba română.

℗PUBLICITATE6. Vorbește despre dorință și erotism ca fiind antidotul morții.

7. Are două TED Talk-uri reușite, cel despre infidelitate susținut în 2013, care a adunat până în prezent peste 7.5 milioane de vizualizări.

8. În lumea psihoterapeutică este cunoscută, în special, pentru interesul manifestat față de tensiunea dintre nevoia oamenilor de siguranță (iubire, apartenență, atașament) și de libertate (dorință erotică, aventură, distincție).

9. A vizitat România de două ori și în 4 iunie revine pentru a treia oară în țara noastră pentru a susține conferința Umbrele Intimității.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0