fbpx
skip to Main Content

Rareori ne gândim la faptul că fiecare frază pe care o folosim și fiecare cuvânt pe care îl spunem copiilor noștri, își pot lăsa amprenta asupra lor, cu impact asupra dezvoltării personalității și atitudinii lor față de lumea în care trăiesc.

Credem că nimic nu este mai important pentru copii decât să fie fericiți. De aceea am pregătit acest set de fraze vitale pe care ei să le audă în fiecare zi. În mijlocul agitației de zi cu zi, nu uitați să lăsați copiii să știe cât de mult îi iubiți – nu doar prin acțiunile voastre, ci și prin cuvintele voastre.

℗PUBLICITATEPagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută