Skip to content

Robert Kiyosaki este un american de origine japoneză, născut și crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s-a înrolat în trupele de pușcași marini și a luptat în Vietnam ca ofițer, pilot de elicopter militar. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation și, în 1977, a întemeiat o companie care a adus pe piață primele portofele din nailon și Velcro cu diverse simboluri și embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internațională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume în materie de afaceri și investiții. În 1994, Robert și-a vândut afacerea și, datorită investițiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

℗PUBLICITATEÎn scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internațional Tată bogat, tată sărac, iar în 2006 a scris, împreună cu Donald Trump, De ce vrem să fii bogat. În calitate de antreprenor, mentor și investitor, Robert scrie rubrica lunară Why the Rich Are Getting Richer pentru Yahoo! Finance, precum și editorialul Rich Returns pentru revista Entrepreneur.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0