Skip to content

Adam Grant predă psihologie organizațională la Wharton și este unul dintre cei mai populari vorbitori ai conferințelor TED. Cărțile pe care le-a scris s-au vândut în milioane de exemplare, prelegerile ținute au fost vizionate de peste 25 de milioane de ori, iar podcastul său WorkLife with Adam Grant s-a plasat în vârful topurilor de audiență. Cercetările sale de pionierat i-au inspirat pe oameni să regândească presupoziții fundamentale despre motivație, generozitate și creativitate.

℗PUBLICITATEA fost recunoscut drept unul dintre primii zece cei mai influenți gânditori în domeniul managementului și s-a clasat în topul revistei Fortune al teoreticienilor sub 40 de ani. I s-au decernat distincții pentru realizări științifice remarcabile de organizații precum American Psychological Association și National Scientific Foundation. A obținut titlul științific de B.A. la Harvard și doctoratul la University of Michigan și a făcut parte din lotul olimpic pentru juniori la sărituri în apă de la trambulină. Locuiește în Philadelphia cu soția și cei trei copii ai lor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0