skip to Main Content

Adela Moldovan este psihoterapeut specialist, format în terapie cognitiv-comportamentală, și a obținut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universității „Babeș-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie, având ca tematică tratamentul psihologic al obezității.

Preocupată de domeniul comportamentului alimentar, este și ambasador voluntar al Jamie Oliver’s Food Revolution. În această calitate a desfășurat mai multe proiecte de promovare a alimentației sănătoase în grădinițe și școli. Timp de doi ani a susținut seminare pentru studenții Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității „Babeș-Bolyai“ la materiile „Psihodiagnostic“, „Intervenții și diagnostic la copii“ și „Profile atipice de dezvoltare“.

℗PUBLICITATEÎn prezent susține cursul „Psihologia comportamentului alimentar“ în cadrul Facultății de Biologie a Universității „Babeș-Bolyai“. Este managing partner la PsyLife Clinic și susține cursuri de formare profesională continuă pentru specialiștii interesați de domeniul psihologiei și psihoterapiei, dar și pentru părinții interesați de dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase de alimentație și somn la copiii lor. De asemenea, desfășoară ședințe de consiliere și psihoterapie cu persoane afectate de tulburări de comportament alimentar sau cu familiile acestora. Are numeroase participări la conferințe și lucrări publicate în reviste cu impact la nivel internațional (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, Eating Behaviors etc.).

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0