Skip to content

Adrian Furnham este profesor de psihologie la Universitatea din Londra. Este membru al Societății Britanice de Psihologie, fostul președinte ales al Societății Internaționale pentru Studiul Diferențelor Individuale și profesor asociat de management la Școala de Afaceri Henley.

℗PUBLICITATEAdrian scrie în mod constant pentru Sunday Times și The Daily Telegraph și este autorul a peste 650 de lucrări științifice și a 55 de cărți, incluzând Culture Shock, The Psychology of Money și The Dark Side of Behaviour at Work. Locuiește la Londra.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0