Skip to content

Adrian Nartea este protagonistul serialului „Vlad“, difuzat la ProTv, dar și unul dintre cei mai cameleonici actori ai momentului. În copilărie, își dorea să devină dirijor sau macaragiu, în timp ce părinții săi îl vedeau avocat sau preot. Însă viața avea alte planuri cu el.

Originar din Brașov, actorul – azi în vârstă de 38 de ani – a început Facultatea de Drept și Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, la care a renunțat, urmând să absolve Facultatea de Educație Fizică și Sport din Brașov. La scurt timp după absolvire, însă, și-a dat seama că vrea să devină artist. A fost remarcat de designeri celebri, precum Catinca Roman și Cătălin Botezatu, și a început o carieră în modelling. Anul 2006 a fost cel de debut în industria cinematografică, în serialul „Fast-food“. Apoi au urmat roluri în serialele „Fetele marinarului“ și „La bloc“. Despre ce nu vrea să știe lumea despre el, în interviul de mai jos.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Nartea (@adinartea) on

Care este acel comportament repetitiv al tău, pe care te enervezi cel mai des?

Faptul că stau pe telefon, când ar trebui să dorm sau să fac multe alte lucruri… Este incredibil de enervant și aș vrea să schimb asta.

Dacă ai mai avea doar 24 de ore până la sfârșitul lumii, ce-ai face?

M-aș asigura că toți oamenii din viața mea pe care îi iubesc știu asta și aș încerca să mă bucur de lucrurile simple și frumoase.

Vedeta TV din România pe care o invidiezi cel mai tare?

Nu invidiez nicio vedetă, ba dimpotrivă, am ajuns să invidiez oamenii care nu sunt persoane publice și au avantajul că pot face orice fără să fie criticați, fără să fie în atenția publicului.

Partea corpului la care te uiți prima dată, atunci când te privești în oglinda din baie?

Ochii.

Emoția care te împovărează cel mai mult?

Tristețea este cea care mă îngreunează cel mai tare. Și nu neapărat tristețea mea, pentru că știu să o gestionez, cât a celor din jur, a celor apropiați mie. Asta, pentru că sunt și eu afectat sau îngrijorat de stările prin care trec oamenii dragi mie.

Cum reacționezi, atunci când cineva te critică în online?

Apreciez critica, mult mai mult decât laudele. Pentru că, dacă este argumentată, e o metodă de îmbunătățire pentru mine și activitatea mea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Nartea (@adinartea) on

℗PUBLICITATE



Primul gând care îți vine în minte, atunci când vezi doi bărbați care se sărută?

Iubire, controversă, jenă.

Trăsătura personală de caracter care te supără cel mai tare este…

Fățărnicia. Fie că are scop defensiv, fie un alt scop, asta mă supără cel mai tare. Pentru că te raportezi la ceea ce primești. Și, dacă semnalele pe care le primești sunt cu dublu sens ori sunt false, clădești relațiile pe o iluzie.

Care este acel aliment despre care știi că nu trebuie mâncat și, totuși, nu te poți abține?

Zahărul din biscuiți, prăjituri, cereale… În rest, este în regulă chiar și alcoolul, atâta vreme cât îl consum în cantități mici.

Care este relația ta cu emoțiile?

Încerc să am cea mai bună relație, pentru că ele sunt cele care ne urnesc din loc și ne provoacă să dăm rațiuni tuturor lucrurilor. Important este să le recunoaștem, să le înțelegem și să le îmbrățișăm.

Dar cu anxietatea?

Face parte din aceeași înțelegere a emoțiilor, despre care vorbeam. Dacă reușești să te înțelegi, anxietatea dispare și apare o liniște personală. Chiar dacă este o emoție negativă, cel mai bine este să o acceptăm, să o îmbrățișăm și să construim de acolo.

Cea mai dificilă parte a rolului de părinte este…

Faptul că nu poți înțelege exact ce simte copilul și ce gândește. Dacă aș ști, cred că mi-ar fi mult mai ușor să îl liniștesc… Dar asta vine cu răbdare și comunicare.

Un mesaj pentru viitorii pretendenți ai Marei…

Be kind, be honest… Adică blând și sincer.

Cel mai puțin masculin gest pe care-l ai este…

Nu știu, eu cred că, indiferent ce fac, tot masculin este… Cu rostul de a fi comic, tot masculin sunt și dacă îmi pun un tutu și fac piruete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adrian Nartea (@adinartea) on


Care este proiectul din 2020 care-ți dă cele mai multe emoții?

VLAD… nu este evident? Sunt curios, unde duce noul sezon și cum…

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0