Skip to content

Al Pacino a luat Oscarul pentru rolul din Parfum de femeie și premiul „Cecil B. DeMille“ pentru întreaga carieră. Dar nu i-a fost ușor: din Bronx până pe scena celor mai importante teatre și apoi pe cea a Premiilor Academiei Americane de Film drumul nu e simplu.

Născut pe 25 aprilie 1940, a copilărit cu bunicii dinspre mamă, părinții lui divorțând când avea doar 2 ani. În copilărie, spune el, era „un Huckleberry Finn de New York“. Apoi a trebuit să se descurce de unul singur, încă de la 17 ani.

℗PUBLICITATEA fost curier, vânzător de pantofi, vânzător ambulant de ziare, a cărat mobilă. Printre picături, era și actor. Până când celebrul Charlie Laughton l-a convins că el este actor și atât. La fel de convins a fost și Coppola, care a avut mult de furcă cu producătorii pentru a-i determina să accepte un actor necunoscut în rolul lui Michael Corleone. Și așa a început drumul lui către celebritate.

De același autor

  • Stoc epuizat
    28 %
    Al Pacino

    Al Pacino

    Prețul inițial a fost: 37,57 lei.Prețul curent este: 27,05 lei.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0