fbpx
skip to Main Content

Anul acesta, pentru ziua copilului, alege să fii părintele de care copilul tău are cu adevărat nevoie. Din cauza pandemiei, am trecut cu toții prin vremuri grele, iar cei care au resimțit cel mai intens schimbările sunt copiii. Da, noi adulții suntem responsabili de situația financiară și de buna funcționare a familiei, dar copiii au nevoie de mai mult decât de hrană, adăpost sau jucării. Acum, copiii au nevoie de părinți lor mai mult ca oricând; au nevoie să simtă legătura emoțională cu aceștia, să fie ajutați în gestionarea emoțiilor, să știe că nu sunt singuri în fața greutăților și să trăiască cu senzația că orice s-ar întâmpla mama și tata le rămân aproape

În vremuri provocatoare (cum ar fi revenirea la școală în mod fizic; expunerea la grupuri mai mari de oameni, după ce multe luni i-am protejat de asta; reluarea relației cu profesorii sau colegii cu care se înțeleg mai mult sau mai puțin bine etc.), se activează nevoia copiilor de atașament; cu alte cuvinte, inima le șoptește să se apropie de adulții de încredere, pentru a căuta sprijin și susținere. Fii cu adevărat părintele pe care copilul din familia ta să se poată baza; lasă prelegerile, renunță la a face pe deșteptul, nu mai minimaliza emoțiile și nici nu-ți imagina că fiul sau fiica ta va rămâne un copil neputincios pentru toată viața. 

Pentru a trece prin acest proces, s-ar putea să-ți prindă bine puțin ajutor; sprijinul și suportul poate veni de la cei mai importanți specialiști în parenting și psihologia copilului. Cum? În perioada 24-30 mai, la Pagina de Psihologie, am redus prețul cărților destinate părinților și familiei; dar, de asemenea, am făcut tot posibilul pentru a reduce și prețul cărților pentru copii. Achiziționează acum cărți cu până la 50% reducere, pentru a le oferi copiilor tăi ceea ce au cu adevărat nevoie.

℗PUBLICITATEFiecare copil este vrednic de iubire, fiecare copil este vrednic de sprijin și susținere, fiecare copil este vrednic să aibă acces la joacă, fiecare copil este vrednic să i se citească și să citească! Profită de campania specială de 1 Iunie, fă cele mai importante #psihodescoperiri din viața ta și alege să fii alături de copilul tău așa cum ți-ai dori să o facă și el când va deveni la rândul său părinte!

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută