Skip to content

Alessio Roberti este directorul diviziei de instruire a Society of NLP, cea mai mare organizație de programare neurolingvistică din lume. A studiat la Harvard Business School și Oxford Business School. Este Master Trainer licențiat în NLP și a instruit până acum peste 60.000 de președinți, directori executivi, directori generali și proprietari ai celor mai importante companii din toată lumea.

℗PUBLICITATEEste coautor, împreună cu dr. Bandler și Owen Fitzpatrick, al cărții Choose Freedom: Why Some People Live Hapily and Others Don’t, care a fost tradusă în mai multe limbi. Puteți să îl contactați pe Alessio site-ul coach.tv.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0