skip to Main Content

Aletha Solter este psiholog de origine elvețiană specializat în psihologia dezvoltării, recunoscută internațional ca expert în ceea ce privește atașamentul, trauma și disciplina non-punitivă.

A studiat cu psihologul elvețian Jean Piaget la Universitatea Geneva din Elveția, unde a obținut diploma de master în biologie umană. Și-a susținut doctoratul în psihologie la Universitatea California din Santa Barbara, după care a predat psihologia la Universitatea din California și a condus departamentul de cercetări pentru câțiva ani.

℗PUBLICITATEConduce ateliere pentru părinți în multe țări și este fondatoarea Aware Parenting Institute. Locuiește în California și are doi copii. Este autoarea cărților Bebelușul meu înțelege tot, Copiii noștri frumoși și sănătoși, O viață fără droguri, Lacrimi și crize de furie și Jocul atașamentului.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0