skip to Main Content

Dr. Alex Korb este doctor în neuroștiințe, fiind în prezent cercetător în cadrul Departamentului de psihiatrie al UCLA și având numeroase apariții TV și articole dedicate aceluiași subiect: depresia.

℗PUBLICITATEÎn afara laboratorului, este consultant științific în industria farmaceutică și biotehnologică. Inspirat de o experiență bogată în tehnici yoga și mindfulness, Alex Korb susține folosirea practică a celor mai noi cunoștințe din domeniul neuroștiințelor în reglarea activității creierului pentru o funcționare optimă și o viață mult mai sănătoasă.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0