Skip to content

În secolul XXI suntem încurajați de către psihologi și psihoterapeuți să îndrăznim să fim cât mai autentici și vulnerabili, să renunțăm la armura perfecțiunii și să ne arătăm așa cum suntem. De aceea, săptămânal vom adresa câteva întrebări (in)discrete oamenilor care ne plac și care au curajul să își asume ceea ce nu ar vrea să știe lumea despre ei. Oameni care renunță la filtrele psihologice și la photoshopul sufletesc, îndrăznind să se arate pentru câteva secunde fără nicio armură – doar cu o tentă de umor și o porție sănătoasă de sinceritate.

Primul invitat al seriei de interviuri #Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine, este Alex Zamfir. Alex este blogger la celmaibuntata.ro și jurnalist la Radio Itsy Bitsy.

Cel mai „ridicol” lucru de care-ți este teamă…

N-am făcut niciodată bungee jumping pentru că mă gândesc că, de frică, mă voi c@c@ pe mine și abia atunci o să am primul filmuleț de-al meu care ajunge cu adevărat viral.

Care este acel comportament al tău care-l face pe fiul tău să se simtă jenat?

E încă la vârsta la care comportamentele mele ridicole îl distrează. Întreabă-mă asta peste vreo 3 – 4 ani.

La ce vârstă ai sărutat prima fată?12 – 13 ani. De fapt ea m-a sărutat pe mine, dar tot se pune, nu?

De care parte a corpului tău ești cel mai mândru?

Penis. Da, știu cum sună, dar am înțeles că trebuie să fiu sincer. Iulia săraca nu mai poate deja de câțiva ani să m-audă cum îi aduc osanale zilnic și cum o întreb dacă a văzut vreodată ceva mai maiestuos?

Ticul de care nu poți să scapi…

Scobitul în nas.

Cel mai „ciudat” loc în care ai făcut dragoste?

În mare. O experiență pe care nu aș repeta-o. Neapărat.

Dormi cu sau fără pijamale?

℗PUBLICITATEFără. În boxeri sau pantaloni scurți.

Ce faci prima dată după ce te trezești?

Îmi iau telefonul și mă așez pe budă.

Obiectul cel mai inutil pe care-l ai, dar de care nu te poți debarasa?

Primul gând a fost telefonul, dar nu e chiar inutil. Așa că voi răspunde cu nevoia de a performa mereu. Chiar dacă nu este un obiect, uneori pare „ceva” foarte greu, apăsător și complet, dar complet inutil.

Care este acel lucru pe care încă nu l-ai făcut, dar care este musai să-l faci până la vârsta de 60 de ani?

Threesome.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0