Skip to content

La nici treizeci de ani, Alexandra Gavrilă este producător al emisiunii Drum cu Prioritate de la Europa FM, o putem auzi în fiecare dimineață de weekend la Virgin radio, DJ, iar seara este instructor Kangoo Jumps & yoga, dar și blogger. Originară din Botoșani, aceasta spune despre ea că este pasionată și de fotografie, însă, cel mai tare, de călătorii.

Cine este Alexandra Gavrilă când nu este on air?

Instructor de sport, iubită, fiică și fetiță din când în când.

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut pentru un iubit?

„Pentru“ sau „din cauza“? M-am făcut instructor de sport, deși eram paralelă pe vremuri.

Cum te refaci, atunci când ești înșelată?

Pare ceva imposibil, pentru că într-o lume ca asta, înșelatul e la ordinea zilei, dar n-am ajuns în faza aia. Mai degrabă, nu am lăsat să se ajungă. Mi-am ales cât de cât bine am putut oamenii cu care am avut ceva de împărțit și am știut unde ne sunt limitele. Mereu am fost foarte sinceră.

Ai făcut vreodată, „sexting“?

Da.

Ai primit vreo propunere indecentă de vreun fan?

Ba mai multe, chiar.

Te-ai sărutat, vreodată, cu o femeie?

O singură dată m-am pupat din greșeală, pentru că nu am nimerit obrazul uneia celeilalte. Știu că s-a întâmplat asta, dar nici nu mai țin minte cu cine! Deci, nu.

Care este emoția pe care o tolerezi cel mai greu?

Minciuna.

Ai apelat, de-a lungul timpului, la consiliere psihologică?

℗PUBLICITATENu, deși mi-ar fi plăcut. Am fost autodidact, mai mult. Și am avut câteva prietene aproape.

Care este secretul unei relații de durată?

Haha, fix aseară vorbeam despre asta. Încrederea. Cred că ea e pe primul loc.

Care crezi că este acel lucru care altora li se pare ciudat, dar ție, normal?

Să îi spui partenerului tot ce-ți trece prin cap. Altfel, cum să stai cu un om pe care nu-l cunoști sau care îți voalează lucruri și gânduri?

Cu ce persoană publică te-ai bloca în lift?

Cu Mark Manson. I-am citit cărțile și blogul și e un tip atât de cool. L-aș bloca ca să stau cât mai mult la povești cu el.

Ai vorbit vreodată cu părinții tăi despre viața sexuală?

Nu prea.

Care este relația ta cu greutatea corporală? Cat de mult te preocupă acest subiect?

Fac sport, mânânc normal, sunt cât se poate de bine. Îmi iubesc corpul, chiar dacă mi-a luat ceva timp.

Ce părere ai despre aplicațiile de dating?

Nu le-am folosit niciodată. Dar pentru oamenii care au variantele din viața reală epuizate, bănuiesc că facilitează mult orice tip de date. Cunosc un cuplu care s-a căsătorit – cei doi s-au cunoscut pe Tinder, cunosc câțiva care îl folosesc pentru one night stand-uri. Fiecare, după nevoi.

Care este rolul bărbatului in viața unei femei?

Rolul unui bărbat, ca și cel al unei femei, e să te completeze, dacă vorbim de relația de cuplu. Pe roluri mai mici, să îți fie iubit, prieten, amant, frate și tată. Alternativ. Nu e ușor, se lucrează la asta. Altfel, intervine monotonia.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0