skip to Main Content

Prof. Univ. Dr. Alexandru Ciurea este medicul neurochirug care a operat peste 23.000 de oameni în mai mult 50 de ani de activitate medicală.

Este autorul din spatele a 35 de monografii din domeniul neurochirurgiei, managementului de sănătate și al problemelor legate de alimentație, membru de onoare al Academiei Române, membru al Academiei de Științe Medicale, membru al Academiei Oamenilor de Știință din România.

℗PUBLICITATEEste fondatorul Departamentului de Cercetare în Neuroștiințe al Spitalului Clinic Bagdasar-Arseni și profesor universitar de neurochirurgie la UMF Carol Davila.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0