Skip to content

Alfie Kohn este unul din cei mai cunoscuți autori din domeniul educației, comportamentului uman și creșterii copiilor. Revista Time l-a numit „€žcel mai vehement critic al sistemului educațional axat pe note și lucrări de control“. A semnat treisprezece cărți și sute de articole care au reconfigurat mentalitatea părinților, pedagogilor sau specialiștilor în științe sociale.

℗PUBLICITATESusține conferințe în toată lumea, iar în noiembrie 2014 s-a aflat pentru a doua oară în București, unde le-a vorbit părinților și specialiștilor în educație și psihologia copilului din România.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0