Skip to content

Alicia F. Lieberman, PhD, este șef de catedră la Irving B. Harris specializată în sănătatea mintală a sugarului și profesor și vicepreședinte pentru dezvoltare în cadrul Departamentului de Psihiatrie de la Universitatea din California, San Francisco (UCSF).

Ea este Director al Programului de Cercetare a Traumei Copilului UCSF la Spitalul General Zuckerberg San Francisco (ZSFGH) și Director al Rețelei de Tratament Precoce al Traumei. Dr. Lieberman este dezvoltator principal al Psihoterapiei Copil-Părinte (CPP). Este autoarea cărții The Emotional Life of the Toddler, pentru publicul larg, precum și de cărți profesionale, articole și capitole despre expunerea în copilărie la violență, sănătatea mintală în copilărie și copilăria mică, atașamentul copil-părinte și competența culturală în intervenție. 

℗PUBLICITATEDr. Lieberman a primit numeroase premii, inclusiv, cel mai recent, Premiul René Spitz de la Asociația Mondială pentru Sănătatea Mintală a Sugarului, Premiul Hero de la Departamentul de Sănătate Publică din San Francisco, Premiul Whole Child de la Institutul Simms/Mann, Blanche Premiul Ittleson de la Alianța Globală pentru Sănătate Comportamentală și Justiție Socială și Premiul Paulina Kernberg de la Weill Cornell Medicine.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0