Skip to content

Amanda Ripley este jurnalistă de investigație, gazda podcastului How to! și cofondatoarea companiei Good Conflict. Articolele sale despre comportamentul uman și despre politicile publice au apărut în Wall Street Journal, Atlantic Magazine, Harvard Business Review, Politico, Slate și Time.

Anchetele sale jurnalistice au adus revistei Time două premii National Magazine. A fost invitată în emisiunile posturilor ABC, NBC, CNN, Fox News și NPR și a ținut prelegeri la Pentagon, în plenul Senatului American, în fața Departamentului de Stat și a Departamentului pentru Siguranța Transfrontalieră, dar și în cadrul unor conferințe de leadership, politici publice și educație.

℗PUBLICITATEPrima sa carte, Inimaginabil, a fost publicată în 15 țări și a devenit subiectul unui documentar difuzat de PBS. Bestsellerul Cei mai deștepți copii din lume este, de asemenea, ecranizat într-un documentar cu titlu omonim.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0