Skip to content

Dr. Amit Goswami a fost profesor în departamentul de fizică teoretică al Universității Oregon din Eugene, unde a predat încă din 1968. Este un pionier al noii paradigme cunoscute drept „știința din interiorul conștiinței“.

Goswami este autorul manualului de succes Mecanica Cuantică, folosit în universități din întreaga lume. El a scris multe alte cărți renumite, printre care Universul conștient de sine, Fereastra vizionară, Fizica sufletului, Doctorul cuantic și Dumnezeu nu a murit.

℗PUBLICITATEGoswami a apărut în filmele What the bleep do we know? (Ce naiba știm noi de fapt?) și The Dalai Lama Renaissance (Renașterea lui Dalai Lama), precum și în documentarul premiat The Quantum Activist (Activistul cuantic).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0