Skip to content

În fiecare zi de miercuri, avem pe Pagina de Psihologie, câte un interviu (im)perfect, (in)discret și (in)vulnerabil cu oameni care îndrăznesc să ne vorbească despre ei înșiși într-o altă lumină.

Oameni care renunță la filtrele psihologice și la photoshopul sufletesc, îndrăznind să se arate pentru câteva secunde fără nicio armură – doar cu o tentă de umor și o porție sănătoasă de sinceritate.

Invitatul din această săptămână, a seriei de interviuri #Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine, este Ana Odagiu. Actriță, scenaristă și cântăreață, Ana este omul-orchestră care împacă arta, sub toate formele ei. Muncește până la epuizare și este mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă a străbătut țara în lung și-n lat. Despre cum reușește să le facă pe toate, dar și cum depășește perioadele mai grele, ne povestește în rândurile de mai jos.

Cum depășești perioadele depresive?

Vorbesc mult despre problemele mele, până le epuizez. Apoi mă urc pe scenă. Scena face minuni. Îți ia durerile. Pe toate.

Cum e viața de artist, într-o lume fake?

Nu mă raportez la o lume fake. Creez în funcție de ceea ce sunt eu, vorbesc și mă port autentic, fac teatru și muzică așa cum simt, cum vreau, cum cred.

Ce perioadă din viață ai vrea să nu ți-o mai amintești?

Au fost multe momente dificile, însă, cumva s-au așezat în sertărașe și nu mai sunt atât de dureroase. Le port cu mine. Fac parte din bagajul meu. Nu vreau să uit nimic.

 

View this post on Instagram

 

Fetițită ( adjectiv) #bucuresti #sambata #lavolan #faratrafic #liniste pe #strazi

A post shared by Ana Odagiu (@ana_odagiu) on

Care este atuu-l tău fizic?

Creierul.

Ce ai schimba la tine?

℗PUBLICITATENimic.

Cum gestionezi emoțiile de dinaintea spectacolelor?

E ceva ce nu ține de mine. Am emoții întotdeauna, dar în momentul în care am pășit pe scenă, trec. Așa funcționează cu mine. Nu caut mai multe răspunsuri, nu încerc să controlez nimic, pentru că mă tem să nu dezechilibrez acest mecanism.

Numește-mi un actor cu care ai vrea să te blochezi în lift.

M-aș bloca într-un film cu Daniel Day-Lewis. Poate să se filmeze și în lift! Accept.

Care este replica care te-a enervat cel mai rău la un casting?

Când un director de casting mi-a zis: „vreau să ai privirea aceea, ca și cum eu aș avea pâinea și cuțitul!“ Pot înțelege multe, dar la asta, m-am blocat.

 

View this post on Instagram

 

Pamflet.

A post shared by Ana Odagiu (@ana_odagiu) on

Ce sport extrem ai vrea să încerci sau ai încercat?

Vreau să sar cu parașuta! N-am făcut-o încă.

Care este cel mai mare regret al tău?

Că n-am învățat mai multe lucruri, când încă mai aveam timp.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0