skip to Main Content

Andreea Esca (n. 1972 la București), absolventă a liceului Gheorghe Lazăr din Capitală și licențiată în jurnalism, este gazda Știrilor ProTV de la ora 19.00, din anul 1995, și fost director editorial al revistei The ONE, din anul 2006.

℗PUBLICITATEParcursul ei profesional începe în ianuarie 1992, când se angajează la SOTI (Societatea pentru o Televiziune Independentă), unde este reporter, realizator și prezentator de știri. În 1994 câștigă o bursă Soros și urmează la televiziunea CNN, în Atlanta, SUA, programul de pregătire profesională CNN International Professional Program, devenind colaborator al televiziunii amintite. Participă, de asemenea, la alte stagii profesionale internaționale, precum cele găzduite de Centrul pentru Jurnalism Independent din Praga și de televiziunea ET 1 din Atena. În 1995 realizează un documentar tv finanțat de USAID despre sistemul educațional american. Din 2001 este ambasadorul Fundației Renașterea, care are ca scop prevenirea şi combaterea cancerului mamar. Deținătoare a numeroase premii de recunoaștere profesională și socială, Andreea Esca și-a publicat prima carte, Bună seara, România, bună seara, București, în anul 2002.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0