fbpx
skip to Main Content

Cântăreț, compozitor, producător și prezentator român, Andrei Tiberiu Maria sau Smiley (așa cum toată lumea îl știe),  este, dincolo de toate aceste titulaturi, un om simplu, după cum el însuși și-a intitulat conturile de socializare (Smiley_omul).

Extrem de discret cu viața personală, dar foarte implicat în cariera sa, Smiley pune un mare preț pe calitatea relațiilor de prietenie pe care le are, dar și pe cele familiale (fie că vorbim de Familia Hahaha, sau de familia din care se trage). Firescul și bunul simț sunt definitorii pentru acesta, respectul între semeni fiind criteriul pe care ar vrea să-l insufle generațiilor următoare, prin campaniile sociale în care se implică. Cu sufletul deschis, ne-a răspuns, sincer, întrebărilor de mai jos

Cine este omul Andrei, fațã de artistul Smiley?

Eu nu cred că e vreo diferență între ei, sau că Andrei ar avea vreun plus sau vreun minus față de Smiley. Andrei este Smiley, mereu am făcut doar lucrurile care am simțit că mi se potrivesc, mi-am făcut o meserie din cea mai mare pasiune a vieții mele, am ales mereu să fiu și să mă exprim, așa cum simt.

 

View this post on Instagram

 

Holiday style!

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Care este mirosul copilãriei tale?

Copilăria mea miroase a mâncare făcută de mama și a tort de bezea.

Ce așteptãri ai de la partenera ta de viațã?

De la oricine din viața mea am așteptarea de a fi OM.

Rãbdãtor sau impulsiv în relație?

Sunt om cu de toate, în toate relațiile pe care le am, însă nu aș trece impulsivitatea printre trăsăturile mele reprezentative.

Ce te inspirã în actul creației?

Viața cu toate aspectele ei, oamenii cu toate trăsăturile lor, poveștile de viață, sentimentele puternice.

Care este ingredientul necesar și suficient pentru a lansa un hit?

Pasiunea și perseverența sunt elementele care te pot conduce către un rezultat deplin, în orice domeniu.

Ai pãșit vreodatã într-un cabinet psihologic?

Nașa mea este psihiatru, așa că am stat destul de mult de vorbă cu ea, despre multe. Respect mult această breaslă.

Dacã ai avea o superputere, ce ai vrea sã oferi oamenilor?

Sănătate și bucurie pentru viață.

Ce pãrere ai despre bullying?

Primesc nenumărate mesaje pe această temă de la copii agresați de grup, de colegi, mesaje de la părinți care trec prin această dramă, alături de copiii lor, și care nu știu cum să acționeze, este clar un fenomen în România, și nu numai. Este o problemă în rezolvarea căreia trebuie să se implice fiecare dintre noi, dar și oamenii de deasupra noastră, din educație, pentru că acolo sunt cele mai mari dezechilibre, pe subiectul acesta.

Cum gestionezi emoțiile?

Le pun în muzică și în vers.

℗PUBLICITATE


Ești o persoanã foarte optimistã. De unde îți iei aceastã energie bunã?

Păi eu iubesc cel mai mult viața și mă gândesc că fiecare lucru care se întâmplă are rostul și sensul lui, încerc să nu mă supăr în fața a ceea ce unii numesc „eșecuri“ și să învăț lecția din fiecare întâmplare, fie că are o derulare așteptată sau neașteptată de mine.

Cui ai vrea sã-i mulțumești pentru omul care ești azi?

Părinților mei, datorită educației și iubirii lor sunt omul de astăzi. În rest, sunt mulți oameni care au avut roluri cheie în viața mea și tuturor le sunt recunoscător.

Care este visul tãu neîmplinit?

Visul meu a fost și este să fac muzică, mi-am dorit un loc al meu unde să compun, să înregistrez și unde să strâng prieteni și artiști care își doresc să meargă pe drumul ăsta în viață. Și iată că, de 11 ani, există în viața mea HaHaHa Production, un vis împlinit. Viitorul HaHaHa Production urmează să-mi împlinească și următorul vis, sunt sigur.

Te-ai gândit cã muzica ta poate fi terapie pentru fanii tãi?

M-aș bucura să transmită emoție muzica mea, pentru că din emoție s-a născut, și asta e menirea muzicii, în general. Dacă ea reușește să și vindece, pe ici pe colo, niște răni sufletești, mă împlinește și mai mult.

Dacã nu ai fi cântat, ce meserie ai fi vrut sã ai?

Când eram mic-mic, visam să fiu aviator, apoi mi-am dorit să compun, să cânt și să produc muzică.

 

View this post on Instagram

 

Noi va pupam de la munca! #romaniiautalent @pavelbartos

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Cum reușești sã-ți menții calmul în situațiile stresante?

Am credința și încrederea că totul se rezolvă, cumva, într-un fel dorit, sau în alt fel, imprevizibil, din care sigur voi avea ceva de învățat.

Pentru o bunã sãnãtate emoționalã, ce sfat ai da oamenilor?

Nu prea îmi permit eu să dau sfaturi, pot să spun cum fac eu. Eu aleg să fiu sincer cu mine și cu cei din jur, și să fac lucrurile în care cred, ca să nu ajung la niciun fel de conflict cu mine. Și sunt recunoscător pentru tot ce am.

Cum ai vrea sã te descrie fanii tãi?

Așa cum se numește și turneul meu, din toamna aceasta, cu care voi ajunge în 15 orașe: @Smiley_Omul!

 

View this post on Instagram

 

pe 29 octombrie incepe turneul. @Smiley Omul. muzica live si 15 orase pentru a dansa cat ne tin picioarele. #liberlaemotii

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută