fbpx
skip to Main Content

Andrei Niculae este unul dintre cei mai tineri DJ ai radioului românesc. Îl auzim după-amiaza de la 16 la 19, la Virgin Radio, iar când nu este on air, pregătește tot felul de proiecte inedite, precum Maratonul de 72 de ore Live la radio ori diverse campanii umanitare, reușind să ofere o mână de ajutor comunității din care face parte, adică tinerilor ce se află la început de drum. Posesor de energii pozitive și nonconformist veritabil, Andrei ne-a vorbit pe șleau, în interviul de mai jos, despre #CeNuVreaSăȘtieLumeaDespreMine.

Care este cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut pentru o iubită?

Am pus-o pe Instagram. Glumesc, cred că cel mai nebunesc lucru a fost să fiu doar al ei. Simt că vor veni lucruri și mai nebunești!

Ce faci când termini maratonul de 48 ore on air, la radio?

Le mulțumesc tuturor pentru implicare, le mulțumesc celor care au fost #onair cu mine, mănânc niște fructe și beau niște apă, mă sui în mașină sau în Uber și mă duc spre casă. Dorm câteva ore și din nou la treabă! 

Ce ingredient secret conține o relație longevivă?

You tell me guys, [n.r. spuneți-mi voi] eu am doar secrete pentru relații de extrem de scurtă durată! Acum, să fiu sincer… chiar cred că trebuie să „comunici“, cum spune toată lumea, însă mă refer la a spune despre tine cam tot ce poate persoana respectivă să știe. Spune tot și, cel mai important, nu aveți așteptări! Dacă vreți ceva de la persoana de lângă voi, just say it! De multe ori poate să fie cu capul în altă parte, are și ea viața ei.

Ai fost vreodată înșelat?

Da. Și am înșelat, apoi, până am avut scorul 6-1. Am fost prost. 

Ai făcut vreodată, „sexting“?

Cred că da, când eram mai mic. Na… dar preferam să aud vocea. Prin mesaje e drăguț că lași imaginația să fugă, dar mai bine îi zici „hai la mine“, mai ales dacă ești din același oraș. Dacă nu, mergi la gară! 

Care este rutina ta zilnică sau de unde-ți tragi toată această energie?

Când mă trezesc, stau 10-15 minute în pat și citesc mesajele și e-mailurile din ziua respectivă. Mă ridic și fug la bucătărie unde mănânc rapid ceva, dacă am poftă de mâncare (mă străduiesc să mănânc ceva imediat după ce mă trezesc), apoi un fruct rece îmi dă prima trezire, pot începe să sorb dintr-o cafea de care uit, de cele mai multe ori, pentru că sunt deja în duș unde mă trezesc complet. Nu pot pleca de acasă fără să fac duș, chiar nici nu știu când s-a întâmplat ultima dată treaba asta. Totuși, am uitat să spun că ascult destul de mult rockʼnʼroll dimineața; cred că The Rolling Stones – Start Me Up este destul de des auzită de vecinii mei. 

Te-ai sărutat vreodată cu un bărbat?

Poate atunci când eram mic, dar probabil din vreo greșeală, însă sărutat e mult spus. Nu m-am gândit vreodată la un bărbat în acest fel. Știu că mulți se întreabă dacă sunt gay sau bisexual, ba chiar primesc și destul de multe propuneri din partea bărbaților, dar le vad ca pe niște complimente și răspund cu cel mai mare drag și părere de rău că nu simt să încerc ceva cu un bărbat. That’s me, dar este 2020 și fiecare ar trebui să facă ce simte, cu cine simte; ba chiar am fost la o paradă acum câțiva ani deoarece sunt „pentru“ ca fiecare să fie lăsat să iubească pe cine simte, let’s grow up a bit

Ce părere ai despre one-night-standuri?

℗PUBLICITATESunt o etapă prin care orice bărbat ar trebui să treacă. Mi-au prins bine. Am învățat atât de multe despre mine în primul rând datorită femeilor cu care m-am întâlnit în pat, încât le mulțumesc că m-au dorit la fel cum le-am dorit și eu pe ele și pentru că am învățat, împreună, lucruri despre noi. Eram un tip pierdut demult, dacă nu aveam norocul să am atâtea femei in jur. Thank God for every one of them!

Ai apelat, de-a lungul timpului, la consiliere psihologică?

Nu, dar simt că urmează curând acest moment și nu sunt speriat. Sper doar să sperii eu pe cineva. 

Cine este modelul tău, din punct de vedere profesional?

Cred că aș putea face o listă imensă, pentru că îmi place ceva la fiecare om pe care îl urmăresc sau cunosc, mai ales când vine vorba de profesia mea. Dacă vorbim strict de radio și media, aș putea spune Ryan Seacrest pentru că a clădit un imperiu frumos, însă în același timp sunt fan quizuri și late night shows, așa că aș spune Jimmy Fallon, combinat cu Howard Stern, alături de energia lui Robin Wiliams, care mi-a marcat copilăria și Cristi Stanciu, care m-a învățat tot ce știu și m-a lăsat să-mi iau zborul când mi-a zis să încerc să găsesc inspirație în tot și să fac ce simt. I hate to be basic și fug de asta cât pot de tare, așa că mă inspir din tot ce văd prin lentilele colorate.

Ai discutat cu părinții tăi, în adolescență, despre educația sexuală?

Nu prea, dar cred că s-au prins că sunt curios de mic și că probabil o să am grijă.

Ce părere ai despre felul în care arăți, atunci când te privești în oglindă?

Adevărul este că nu sunt „Wow, ce tare ești, Andrei!“ Întotdeauna e loc de mai bine. Glumele mele preferate sunt cele în care spun că eu sunt cel mai frumos, cel mai adorabil, cel mai cute etc. Clar nu este așa și mereu găsesc ceva de schimbat pentru că sunt, în ultima vreme, obsedat de detalii, însă nici nu încerc să mă concentrez foarte mult pe aceste lucruri. Chiar încerc să fiu așa cum mă simt cel mai bine.

Care este primul gând pe care-l ai atunci când cineva te critică în mediul online?

Adevărul este că de multe ori nu știu să reacționez, însă, dacă cineva mă ceartă pe bună dreptate, încerc să îndrept lucrurile pentru că toți greșim. Acum câteva săptămâni, o tipă mi-a zis că fac stories la volan și, deși știam că nu e bine… nu am făcut nimic în privința asta. I-am spus „Hei, mulțumesc și ai dreptate! Încerc să nu mai fac asta“, iar ce mi-a spus tipa nu am simțit-o ca hate, ci doar ca pe un sfat. Dacă e un hate gratuit, vreo înjurătură sau ceva, nu prea le iau în seamă. Încerc să nu pierd timpul.

Ce faci când ai insomnii?

Brainstorming. Am insomnii de mic și îți spun sincer că în acele momente mi-au venit cele mai bune idei. Maratonul lui Niculae a venit tot așa, într-o noapte, biletele pe care le pun pe Instagram la fel, cele mai multe citate îmi vin la 10-15 minute după ce m-am pus în pat. Subiecte de emisiune pentru a doua zi sau idei de tot felul îmi vin când am insomnii. Aproape că îmi vine să le mulțumesc insomniilor pentru asta.

Sex pe întuneric sau cu lumina aprinsă?

Sex peste tot, protejat dacă nu există o relație serioasă la mijloc, dar și pe întuneric, cu lumina aprinsă, în pat, pe canapea (îmi place mai mult), în bucătărie, în mașină, în duș, pe hol când doar ce ai închis ușa și dacă aș putea, și la voi pe site pentru că aveți multe articole cool în zona asta. Mulțumesc pentru acest interviu și felicitări pentru întrebările astea așa mișto! 

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
×Close search
Caută