Skip to content

Andrew Matthews este autor și orator specializat în domeniul motivațional și al dezvoltării personale, apreciat la nivel internațional pentru cărțile și seminarele sale.

Este un orator recunoscut la nivel internațional, principalele teme pe care le abordează fiind atitudinea, fericirea, succesul și prosperitatea. În domeniul motivațional și al dezvoltării personale, cărțile sale au devenit lucrări de referință.

℗PUBLICITATEPeste un milion de oameni au participat la seminarele și discursurile susți­nute de Matthews în Australia, Asia și America de Nord. Prezentările sale sunt realizate cu umor, acesta apelând și la desene – pe care le realizează cu o viteză uimitoare în timp ce vorbește.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0