Skip to content

Andrew Samuels este analist jungian, profesor universitar, scriitor, activist și consultant politic. Este un clinician și teoretician foarte apreciat pentru noutatea și claritatea conceptelor sale și pentru profunda cunoaștere a teoriilor psihologiei abisale. A fost președinte al Chair of the UK Council for Psychotherapy și este cofondator al organizațiilor Psychotherapists and Counsellors for Social Responsibility și Alliance for Counselling and Psychotherapy.

℗PUBLICITATELucrările sale care au în vedere studiul psihologic al politicii sau teme precum sexualitatea, relațiile, spiritualitatea, psihologia bărbatului și a tatălui sunt bine cunoscute și au fost traduse în 19 limbi până în prezent. Dintre titluri amintim: The Father: Contemporary Jungian Perspectives (1985); A Critical Dictionary of Jungian Analysis (1986); The Plural Psyche: Personality, Morality & The Father (1989); The Political Psyche (1993); Politics on the Couch: Citizenship and the Internal Life (2001).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0