Skip to content

Dr. Andrew Weil este un specialist recunoscut în întreaga lume, un pionier și un lider în domeniul medicinei integrative, ce reprezintă o nouă abordare a complexității sănătății ființei umane, care se adresează minții, corpului și spiritului. Dr. Weil a absolvit studiile medicale și a urmat studiile de biologie (botanică) la Harvard. Este fondator și director la Arizona Center for Integrative Medicine la University of Arizona Health Science Center, unde este, totodată, profesor clinician de medicină și profesor de reumatologie integrativă.

Dr. Weil este specializat în menținerea unui stil de viață sănătos și în gerontologie. Cărțile lui, apreciate în întreaga lume, ce includ titluri precum Să îmbătrânim sănătos și Sănătate optimă în 8 săptămâni s-au vândut în aproximativ 10 milioane de exemplare.

℗PUBLICITATEEste autorul unui buletin informativ lunar, Self Healing, și are un site propriu, www.drweil.com. Fiind o prezență activă în media, întrucât redactează rubrica dedicată medicinei integrative din revista Prevention, și un invitat permanent al show-urilor cu audiență națională, dr. Weil pune la dispoziția publicului o valoroasă perspectivă și informații prețioase despre modul în care se împletesc în viața pacienților practicile tradiționale medicale cu medicina complementară, pentru a optimiza forța de vindecare naturală a organismului uman.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0