Skip to content

Angelina Jolie este actriță premiată cu Oscar, producătoare de film și trimis special al Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite, UNHCR. Activitatea ei se axează pe crizele majore rezultate din deportările în masă, pledând în favoarea populațiilor afectate în numele Înaltului Comisar.

℗PUBLICITATEEste și cofondatoare a campaniei Preventing Sexual Violence in Conflict, o inițiativă menită să pună capăt impunității violului și uzului armelor de război, profesoară invitată a Centre for Women, Peace and Security de la London School of Economics and Political Science, precum și contributoare la revista Time.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0