skip to Main Content

Anja Ackermann este entuziastă de perioada din jurul anilor 1900. De aceea, își dorește o mașină de călătorit în timp. Și-a dorit, de asemenea, să devină arheolog, iubește lucrările lui Astrid Lindgren și Siegfried Lenz, trebuie să scrie povești pentru că nu poate fără ele.

Născută în 1968 în Lübeck, 10 ani mai târziu scrie primele povești și poezii. Prima carte a ei a fost publicată în 2007 la o editură mică.

℗PUBLICITATE„Consider că scrierea pentru copii și adolescenți este o provocare specială, deoarece este dificil să găsesc subiectul potrivit și tonul potrivit pentru fiecare grup de vârstă. Dacă aceasta nu îmi reușește, copiii sunt atât de nemiloși de onești încât te fac să te trezești la realitate. Sper că copiii să se scufunde în lumea mea de povești. Este, de asemenea, un gând fascinant că fiecare cititor creează imagini foarte diferite. Nicio figură, niciun peisaj și niciun castel de cavaleri nu seamănă unul cu celălalt. Toată lumea are propriile idei.“

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0