Skip to content

Anna Todd este autoarea seriei After, bestseller New York Times. A fost dintotdeauna o cititoare împătimită și a început să scrie pe Wattpad, After devenind seria cea mai citită de pe această platformă cu peste 1,5 miliarde de lecturi. Ediția tipărită a apărut în 2014. Seria After a fost publicată în peste 30 de limbi, a fost vândută în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume și este #1 bestseller în Italia, Germania, Franța și Spania.

Anna este coproducător al filmului After, care are la bază primul volum al seriei AfterDupă ce ne-am întâlnit.

În prezent, locuiește în Los Angeles împreună cu soțul și fiul ei.

℗PUBLICITATEPe Anna Todd o găsiți la AnnaTodd.com, pe Instagram la @annatodd, și pe Wattpad ca Imaginator1D.

În limba română au mai apărut volumele: După ce ne-am certat, După ce ne-am îndrăgostit, După ce am găsit fericirea, Înainte de noi, Nimic mai mult, Nimic mai puțin și Cele mai strălucitoare stele.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0