Skip to content

Annie Duke este autoare de bestsellere, corporate speaker și consultant în domeniul luării deciziilor. Ca jucătoare profesionistă de poker, a câștigat peste 4 milioane de dolari din turnee înainte să se retragă în 2012.

℗PUBLICITATEA fost beneficiara unei burse oferite de National Science Foundation a Universității din Pennsylvania pentru a studia psihologia cognitivă. Este cofondatoarea Alliance for Decision Education, o organizație nonprofit a cărei misiune este să îmbunătățească viețile studenților prin educație în domeniul luării deciziilor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0