Antonia – Ce nu vreau să știe lumea despre mine – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

În fiecare zi de miercuri, avem pe Pagina de Psihologie, câte un interviu (im)perfect, (in)discret și (in)vulnerabil cu oameni care îndrăznesc să ne vorbească despre ei înșiși într-o altă lumină.

Oameni care renunță la filtrele psihologice și la photoshopul sufletesc, îndrăznind să se arate pentru câteva secunde fără nicio armură – doar cu o tentă de umor și o porție sănătoasă de sinceritate.

Invitatul din această săptămână, a seriei de interviuri #Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine, este Antonia sau Antonia Clara Iacobescu. Este nu numai una dintre cele mai frumoase femei din lume, una dintre cele mai apreciate voci RnB din România, dar și mama a trei copii cărora li se dedică, în totalitate. Deși presa a pus mai mult accent pe latura personală a vieții artistei, reușitele profesionalele au fost cele care au vorbit de la sine. Un om cu un suflet de copil, dar și cu o sinceritate debordantă, Antonia ne-a răspuns întrebărilor mai puțin comode, de mai jos.

Crezi în prietenie, în industria muzicală?

Este mai greu la noi în industrie, din păcate, să îți faci prieteni, pentru că lumea este într-o continuă competiție și cred că nu ne putem deschide unul față de celălalt, ne e teamă. Dar am câțiva oameni în industrie pe care îi consider prieteni.

Cum gestionezi hate-ul în online?

Uneori, reușesc să ignor. Alteori, mă supăr tare pentru că mi se pare adesea nedrept și că mulți oameni suferă din acest motiv, că sunt bullied online. Și de multe ori, poate tolerez să se ia de mine, dar nu de copiii mei, de familia mea în general.

Internetul este o chestie super tare, social media sunt utile, dar este și un mare dezavantaj în toată povestea asta: acela că mulți cred că se pot lua de ceilalți într-un mod negativ, violent, gratuit, foarte răutacioși.

 

View this post on Instagram

 

Officially the happiest woman alive! ♥️

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Ce ai vrea să se știe despre tine, dar presa nu subliniază?

Că sunt un om sensibil, că sunt un artist și un om care își dorește să fii apreciat ca artist, nu doar ca o femeie frumoasă.

Cu ce artist sau actor internațional ai vrea să te blochezi în lift?

Hahaha, cu Beyoncé, evident! O apreciez enorm!

Dacă ai avea o super putere, care ar fi aceea?

℗PUBLICITATESă fiu invizibilă!

Cine se ocupă de treburile casnice în familia voastră?

Amândoi atât cât ne permite timpul.

Ce lucru nebunesc sau sport extrem ai vrea să experimentezi și nu ai apucat încă?

Nu am nimic acum pe care aș vrea să îl încerc, aștept să se inventeze. Și nu pentru că le-am făcut pe toate, dar nu mai știu nimic care să mă atragă, să vreau să încerc.

 

View this post on Instagram

 

My new favorite dress from @norinast

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Ți-ar plăcea ca cei mici ai voștri să vă calce pe urme?

Dacă vor simți atracție pentru muzică, industria muzicală, ne-am bucura și desigur, noi îi vom susține! Oricare ar fi visul lor.

Peste ce nu poți trece, în plan afectiv?

Pentru minciună și ipocrizie!

Ai apelat, vreodată, la un psiholog?

Da. Și îmi doresc să mai apelez și cu alte ocazii pentru a fi echilibrată și pentru a putea face față vieții mele, adesea tumultoasă.

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută