fbpx
skip to Main Content

În fiecare dimineață de duminică, pe frecvențele Radio Europa FM, Mirela Retegan este gazda emisiunii Antrenorul părinților, una dintre cele mai apreciate emisiuni. În programul de mare succes există și rubrica Cu părinții la psiholog, prin intermediul căreia Mirela îi adresează câte o întrebare psihologului Gáspár György.

Pe data de 13 mai, a avut loc ultima ediție din acest sezon și, în buna tradiție a emisiunii, Mirela și Gáspár au conversat timp de aproape o oră, subiectul central fiind: „Cu cine ți-ai petrecut pandemia?“ 

Mirela și Gáspár sunt buni prieteni, dincolo de frumoasa colaborare pe care o au în plan profesional, iar energia pe care o creează împreună oferă o și mai mare încântare publicului ascultător. De altfel, în urma ultimelor sondaje, Antrenorul părinților a crescut semnificativ în scorurile de audiență, dublându-și numărul ascultătorilor și devenind cel mai apreciat program dedicat familiilor.

℗PUBLICITATEMirela Retegan, care a fondat Gașca Zurli, este și autoare de carte, iar volumele ei pot fi comandate din shop-ul online al Paginii de Psihologie.

Cei doi au vorbit despre cât de mult ne îndreptăm atenția spre exterior și cât de puțin privim spre interior; despre cum ne lăsăm seduși de ceea ce credem la prima vedere; despre lecțiile pandemiei și despre importanța sănătății mintale. Întreaga conversație dintre Mirela și Gáspár este disponibilă mai jos.

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută