fbpx
skip to Main Content

Este una din cele mai influente femei din presa mondială. Blogul construit de ea în 2005, Huffington Post, a bătut presa clasică și a atras milioane de cititori din întreaga lume. În februarie 2011, AOL i-a oferit 315 milioane de dolari pentru el și a pus-o editor-șef la întregul departament online AOL, cu site-uri precum Engadget, AOL Music, Patch Media și StyleList. Cu alte cuvinte, a devenit prima bloggeriță milionară în dolari.

Arianna si-a dorit foarte mult sa studieze economia la Cambridge și a reușit. A absolvit și a rămas în Londra, unde a locuit cu jurnalistul Bernard Levin, care a fost și marea iubire a vieții ei. Din păcate însă, cei doi s-au despărțit deoarece el a refuzat să se căsătorească, iar ea avea deja 30 de ani. S-a mutat în Statele Unite, unde, după cinci ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Michael Huffington.

Arianna a debutat în media în 1980, în Statele Unite, când a început să semneze articole pentru publicația National Review. Au urmat apoi două biografii – cea a Mariei Callas, numită „Maria Callas – The Woman Behind the Legend” și cea a lui Pablo Picasso, cu titlul „Picasso: Creator and Destroyer”.

Cariera ei a fost legată și de politică. Ea a fost la mijlocul anilor 1990 unul dintre cei mai populari comentatori conservatori, iar în 2003 a candidat și ea, ca independent, la funcția de guvernator al Californiei.

℗PUBLICITATE


În 2005, pe 9 mai, Arianna a înființat The Huffington Post, alături de Kenneth Lerer și Jonah Peretti, un site informativ care include știri din politică, media, afaceri, divertisment, lifestyle și ecologie, precum și numeroase editoriale. Înainte de aceasta, ea a avut un alt site, numit ariannaonline.com.

De același autor:

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută