Skip to content

Este una din cele mai influente femei din presa mondială. Blogul construit de ea în 2005, Huffington Post, a bătut presa clasică și a atras milioane de cititori din întreaga lume. În februarie 2011, AOL i-a oferit 315 milioane de dolari pentru el și a pus-o editor-șef la întregul departament online AOL, cu site-uri precum Engadget, AOL Music, Patch Media și StyleList. Cu alte cuvinte, a devenit prima bloggeriță milionară în dolari.

Arianna si-a dorit foarte mult sa studieze economia la Cambridge și a reușit. A absolvit și a rămas în Londra, unde a locuit cu jurnalistul Bernard Levin, care a fost și marea iubire a vieții ei. Din păcate însă, cei doi s-au despărțit deoarece el a refuzat să se căsătorească, iar ea avea deja 30 de ani. S-a mutat în Statele Unite, unde, după cinci ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soț, Michael Huffington.

Arianna a debutat în media în 1980, în Statele Unite, când a început să semneze articole pentru publicația National Review. Au urmat apoi două biografii – cea a Mariei Callas, numită „Maria Callas – The Woman Behind the Legend” și cea a lui Pablo Picasso, cu titlul „Picasso: Creator and Destroyer”.

℗PUBLICITATECariera ei a fost legată și de politică. Ea a fost la mijlocul anilor 1990 unul dintre cei mai populari comentatori conservatori, iar în 2003 a candidat și ea, ca independent, la funcția de guvernator al Californiei.

În 2005, pe 9 mai, Arianna a înființat The Huffington Post, alături de Kenneth Lerer și Jonah Peretti, un site informativ care include știri din politică, media, afaceri, divertisment, lifestyle și ecologie, precum și numeroase editoriale. Înainte de aceasta, ea a avut un alt site, numit ariannaonline.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0