skip to Main Content

Priya Parker este o autoare, antreprenoare și expertă în organizarea evenimentelor și în facilitarea interacțiunilor umane semnificative. Ea este cunoscută pentru abordarea sa inovatoare și provocatoare în ceea ce privește modul în care oamenii se adună, interacționează și creează conexiuni autentice în cadrul diferitelor contexte sociale și profesionale.

Una dintre lucrările cele mai cunoscute ale Priyei Parker este cartea sa intitulată Arta conectării umane, publicată în această vară la Editura Pagina de Psihologie. În această carte, autoarea explorează conceptul de organizare a adunărilor și evenimentelor într-un mod care să creeze experiențe semnificative și să faciliteze conexiunile autentice între participanți. Ea oferă sfaturi și strategii practice pentru a planifica și a conduce adunările, fie că este vorba despre întâlniri de afaceri, evenimente sociale sau alte ocazii.

În 2018, Arta conectării umane a fost numită cea mai bună carte a anului de către Amazon, Esquire Magazine, Financial Times, Bloomberg, iar conferința TED susținută de Priya Parker a strâns peste 2 milioane de vizionări. Despre această carte psihoterapeutul relațional Gáspár György spune: „Arta conectării umane este cartea care și-a câștigat dreptul de a se afla în fiecare casă, în fiecare în organizație și în fiecare birou din România. Așa cum avem un cod al bunelor maniere, prin efortul asumat al autoarei, Priya Parker, acum avem și un cod al relaționării conștiente și înțelepte.“

Legăturile noastre și semnificația lor

Priya Parker promovează ideea că adunările ar trebui să fie mai mult decât simple întâlniri formale sau evenimente convenționale, ci ar trebui să fie experiențe care îi încurajează pe participanți să se conecteze cu adevărat unii cu alții, să își împărtășească idei și să creeze amintiri durabile.

℗PUBLICITATEÎn noua carte, Priya abordează teme de interes pentru orice eveniment social sau întrunire umană. Autoarea pornește de la faptul că orice context de întrunire trebuie să aibă un scop cât mai bine definit și să acceptăm că totul are un sfârșit. Iar atunci când intrăm în rolul de gazdă este important să evităm detașarea, să nu epatăm și să îndrăznim să provocăm o controversă bună.

În afară de activitatea sa de autor, Priya Parker susține conferințe și prelegeri în cadrul unor organizații și instituții prestigioase din întreaga lume, oferind consultanță în ceea ce privește planificarea și organizarea evenimentelor. Ea a devenit o voce importantă în domeniul adunărilor și al interacțiunilor umane și este recunoscută pentru influența sa în promovarea unor practici mai conștiente și mai semnificative în ceea ce privește modul în care ne întâlnim și interacționăm.

Poți afla mai multe despre Priya și activitatea ei ascultând interviul pe care l-a avut alături de Brené Brown. Iar dacă intenționezi să-i citești cartea, comandă exemplarul tău cu reducere pe paginadepsihologie.ro.


Citește și:

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0