skip to Main Content

Arthur Golden s-a născut în Chattanooga, Tennessee. A absolvit prestigiosul Harvard College în 1978, cu o diplomă în istoria artei, specializându-se în arta japoneză. În 1980, și-a încheiat studiile de masterat în istoria și civilizația Japoniei la Columbia University, unde s-a inițiat și în limba chineză.

După o vară petrecută la Beijing, continuându-și activitatea academică, a început să lucreze la o revistă de limba engleza din Tokio. La întoarcerea în Statele Unite a obținut o a doua diplomă de masterat, în limba și literatura engleză, de la Boston University. În prezent locuiește în Brookline, Massachusetts, unde își urmează preocupările academice și vocația de scriitor.

℗PUBLICITATEMemoriile unei gheișe este prima carte a lui Arthur Golden, rod al unei intense munci de cercetare și documentare – în bibliotecă, dar mai ales „pe viu“ –, ca și al pasiunii sale de o viață pentru cultura și civilizația orientală.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0