Skip to content

Ayelet Fishbach este profesor doctor Jeffrey Breakenridge Keller în Științe Comportamentale și Marketing la University of Chicago Booth School of Business și fostă președintă a Society for the Study of Motivation. Articolele scrise de ea au fost publicate în numeroase reviste de psihologie și business, printre care Psychological Review și Psychological Science.

Dr. Fishbach a fost editor asociat pentru câteva reviste de specialitate, printre care Journal of Personality and Social Psychology și Psychological Science. Rezultatele cercetărilor sale sunt prezentate constant în mass-media precum The Wall Street Journal, CNN, Chicago Tribune, NPR și au fost selectate să apară în „Annual Year in Ideas“, publicat de New York Times.

℗PUBLICITATEA primit câteva distincții internaționale, printre care Fulbright Educational Foundation Award, Premiul pentru cea mai bună disertație și Premiul pentru parcursul profesional, oferite de Society of Experimental Social Psychology, iar în 2006 a fost distinsă cu Premiul Provost’s Teaching, din partea Universității din Chicago.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0