Skip to content

Babette Rothschild, MSW (master în asistență socială), este practiciană din anul 1976 și profesoară și formatore din 1992. Este autoarea a șase cărți (traduse în peste 12 limbi, între care daneza, germana, franceza, spaniola și japoneza), toate publicate de W.W. Norton: Revolutionizing Trauma Treatment (2017, 2021); bestsellerul ei clasic, The Body Remembers (2000; Corpul își amintește); The Body Remembers Casebook (2003); Help for the Helper (2022, 2005); 8 Keys to Safe Trauma Recovery (2010; Trauma: 8 strategii pentru vindecare) și Trauma Essentials (2010).

℗PUBLICITATEEste redactorul coordonator al seriei de cărți 8 Keys for Mental Health de la Norton. După ce a trăit și a muncit timp de nouă ani în Copenhaga, Danemarca, s-a întors în Los Angelesul natal. Acolo lucrează la scrierea următoarelor sale cărți, continuând totodată să țină prelegeri și să formeze și să superviseze psihoterapeuți din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați-i site-ul web: www.trauma.cc.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0