Skip to content

Pe cât de mult ai așteptat să rămâi însărcinată și te-ai bucurat de vestea că vei deveni mamă, pe atât de mult te pot îngrijora unele schimbări prin care va trece corpul tău de-a lungul celor 9 luni. Fiecare trimestru de sarcină vine cu propriile provocări, pentru care este bine să fii pregătită din timp. 

Anca Bălășoiu, moașă licențiată și coordonator al programului Școala Mamei de la Maternitatea Bucur, vorbește în primul episod al conferințelor online BabyCare despre tot ce trebuie să știi legat de perioada sarcinii și ce să faci pentru a avea o naștere ușoară și a aduce pe lume un bebeluș sănătos.

Cauzele unor simptome mai puțin plăcute ale sarcinii (precum arsurile stomacale, durerile de spate, insomniile, respirația îngreunată sau nasul înfundat) sunt explicate în detaliu de Anca Bălășoiu, specialista oferind și soluții pentru fiecare dintre problemele cu care te-ai putea confrunta în perioada celor 9 luni.

Primul episod BabyCare conține și informații de folos atunci când pregătești camera copilului sau mergi la cumpărături pentru trusoul bebelușului, sfaturi pentru viitorii tătici, trucuri de frumusețe și îngrijire pentru gravide, recomandări pentru călătoriile în timpul sarcinii. 

Cum este indicat să dormi pentru a preveni eventualele probleme, care sunt primele semne de travaliu și când trebuie să mergi la spital, ce să pui în bagajul pentru maternitate și cum se desfășoară, pas cu pas, nașterea – ne explică tot Anca Bălășoiu care, de-a lungul anilor, a consiliat mii de părinți în devenire sau aflați la început de drum. 

℗PUBLICITATELămuririle legate de sexul în timpul sarcinii, recomandările de igienă și îngrijire în perioada celor 9 luni și apoi în lăuzie, dar și sfaturile pentru o alăptare ușoară și îngrijirea corectă a bebelușului oferite de specialistă le vor fi de mare folos tuturor celor care se pregătesc să devină părinți.

Vă invităm să urmăriți primul episod din seria de conferințe online BabyCare, un proiect dezvoltat de Mozaic Media și Pagina de Psihologie, prezentat de jurnalista Andreea Brașovean și susținut de partenerii Quixx BabyMustela și Pampers.

Filmarea a fost realizată în Lente.

Nu ratați următoarele episoade din proiectul BabyCare. Le puteți vedea în fiecare marți, de la ora 20, pe pagina de facebook Pagina de Psihologie.

Simona Calancea este jurnalist cu o experiență de 25 de ani în presa scrisă și online. În ultimii ani a coordonat proiecte editoriale de parenting și a colaborat cu mai multe organizații neguvernamentale pe programe de educație și sănătate.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0