Skip to content

Călătoriile în timp există – cu ocazia aniversării a 10 ani de la deschidere, Restaurantul Elisabeta pregătește un mare bal interbelic, dedicat domnilor și doamnelor care vor să guste frumusețea Micului Paris. Sâmbătă, 18 februarie, porțile superbului palat interbelic se deschid pentru balul „D’ale Micului Paris“, un eveniment care lansează seria de baluri tematice marca Teatru și Restaurant Elisabeta.

Participanții au ocazia să se întâlnească cu artiștii lor preferați, pentru că balul va aduna laolaltă nenumărați actori, cântăreți și dansatori cunoscuți publicului larg. Gazda evenimentului este actorul Vasile Calofir, alături de care vor urca pe scenă Sorina Rotaru și Alexandru Olteanu, Mădălina Coca și Sorin Zlat, dar și mult așteptata Maria Buză, alături de Taraful George Pătrașcu. Seara se va încheia pe muzica lui DJ Sony, care va aduce cântece vechi celebre în contemporaneitate.

Cum nu există bal fără preparate cu dichis, petrecăreții se vor bucura de un meniu special conceput pentru eveniment, asortat cu momente interactive susținute de actori. Unul dintre momentele mult așteptate este acela al concursurilor pentru domnii și doamnele prezente, în cadrul cărora vor putea câștiga premii admirabile oferite de Tudor Personal Tailor, un brand românesc ce aduce în prim-plan conceptul britanic de consiliere vestimentară și croitorie privată.

Tudor Personal Tailor este și consilierul în ceea ce privește dress code-ul recomandat participanților. Domnii și doamnele sunt invitați să aleagă ținute inspirate din anii ’20-’30 – fie că este vorba de clasica ținută de ceremonie – black tie, costume de epocă –, fie ținute mai puțin formale – rochii flapper, franjuri sau pene.

℗PUBLICITATECu ocazia acestui bal, Restaurantul Elisabeta a pregătit un decor special, care va scoate în evidență arhitectura locului într-un fel modern. Cei 10 ani de activitate au transformat sala restaurantului într-un spațiu ideal pentru numeroase tipuri de evenimente: de la spectacole de teatru și muzică live, la evenimente private (nunți, botezuri, majorate) și chiar evenimente corporate (lansări de produse, cocktail party, conferințe și petreceri de Crăciun).

Pornind de la jazzul relaxat al Sorinei Rotaru, trecând prin eleganța muzicii franțuzești interpretate de Mădălina Coca și culminând cu folclorul interbelic și muzica lăutărească asigurate de Maria Buză și Taraful George Pătrașcu, balul se anunță a fi un eveniment de neuitat.

Eleganța, extravaganța și bunul gust sunt cuvintele de ordine la balul „D’ale Micului Paris“. Toți aceia care tânjesc după parfumul Bucureștiului de odinioară sunt așteptați sâmbătă, 18 februarie 2023, la Restaurant Elisabeta, începând cu ora 18:30. Informații și bilete disponibile aici.

La început a fost Scrisul, apoi Teatrul. Sunt actriță la teatre independente din București, doctorand în artele spectacolului în cadrul UNATC București și, în timpul rămas, copywriter. Fie că sunt pe scenă sau cu stiloul în mână, îmi place să creez povești care să-i bucure pe oameni.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0