fbpx
skip to Main Content

Barbara Coloroso, autoare de bestselleruri internaționale, renumită la nivel global în ultimii 40 de ani în calitate de speaker, este consultant pe probleme specifice de parentaj, predare, disciplină în școli, bullying, modalități nonviolente de soluționare a conflictelor.

Este o autoritate în domeniul parentajului, având la bază studii de sociologie, filosofie, educație pentru persoanele cu nevoi speciale. Este cunoscută prin aparițiile la emisiunile televizate precum Oprah, pe posturile CBS, NBC, ABC, CNN, emisiuni în cadrul cărora și-a prezentat tehnicile unice și eficiente de parentaj.

A publicat articole în New York Times, Time, U.S. News & World Report, Newsweek. Alte titluri: Parenting Through Crisis (2000), The Bully, the Bullied, and the Bystander (2003).

℗PUBLICITATEDe același autor:

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
×Close search
Caută