skip to Main Content

Dr. Becca Levy, o autoritate în materie de gerontologie, predă epidemiologia la Yale School of Public Health și psihologia la Yale University. Cercetările sale revoluționare au schimbat modul în care ne raportăm la îmbătrânire și bătrânețe.

Dr. Levy a fost invitată în Senatul S.U.A. pentru a vorbi despre efectele nocive ale discriminării pe bază de vârstă (ageism) și a contribuit la întocmirea argumentațiilor Curții Supreme a Statelor Unite pentru combaterea acestui fenomen social.

℗PUBLICITATEEste consilier științific al Organizației Mondiale a Sănătății pentru Campania de combatere a ageismului.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0