Skip to content

Dr. Becky Kennedy este psihoterapeută, autoare și expertă în dezvoltarea copiilor și a părinților. Ea are o bază mare de fani și urmăritori pe platformele de social media, unde oferă sfaturi și resurse pentru părinți în legătură cu problemele legate de creșterea și educarea copiilor.

Dr. Becky deține un doctorat în psihologie clinică și are o experiență semnificativă în lucrul cu familii și copii. Ea a dezvoltat o abordare practică și empatică în relația cu părinții și copiii, ajutându-i să înțeleagă și să navigheze cu succes prin diverse etape ale dezvoltării copiilor.

℗PUBLICITATEPe lângă activitatea sa în psihoterapie și consiliere pentru familii, dr. Becky a publicat cărți și articole pe teme de parenting și dezvoltare a copiilor, câștigându-și astfel și o audiență mai largă. Ea a devenit populară pe YouTube, unde împărtășește sfaturi și strategii pentru părinți și oferă insight-uri în mod accesibil pentru a ajuta la îmbunătățirea relațiilor părinților cu copiii lor.

Locuiește în New York City.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0