skip to Main Content

Ben Horowitz este co-fondatorul și partener al Andreessen Horowitz, un fond de investiții în capital de risc cu sediul în Silicon Valley, care finanțează antreprenori ce construiesc următoarea generație de companii de tehnologie de top. Investițiile firmei sale includ Airbnb, GitHub, Facebook, Pinterest și Twitter. Înainte, a fost co-fondator și CEO al Opsware, fosta Loudcloud, care a fost achiziționată de Hewlett-Packard în 2007, pentru 1.6 miliarde $.

Horowitz are un blog, citit de aproximativ zece milioane de oameni, în care își povestește experiențele și își expune învățămintele de pe urma carierei sale, începând cu vremea când studia informatica, iar apoi ca programator de software, co-fondator, CEO și investitor.

℗PUBLICITATEA mai publicat în Wall Street Journal, The New York Times, The New Yorker, Fortune, The Economist și Bloomberg Businessweek.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0