Skip to content

Benjamin Hardy este psiholog organizațional și autorul cărților Willpower Doesn’t Work și Schimbă-ți personalitatea ca să-ți schimbi viața.

În 2018, Benjamin și soția sa, Lauren, au adoptat 3 copii din sistemul de plasament. La o lună de la adopție, Lauren a rămas însărcinată cu gemeni născuți tot în 2018. În 2020, au avut al șaselea copil, Rex.

℗PUBLICITATEDe asemenea,este coautor al Cine, nu Cum cu Dan Sullivan, care s-a vândut în peste 120.000 de exemplare în primele 4 luni de la publicare. A doua lor carte, The Gap and The Gain, a fost publicată în octombrie 2021.

Blogurile sale au fost citite de peste 100 de milioane de oameni și sunt prezentate pe Harvard Business Review, New York Times, Forbes, Fortune, CNBC și multe altele. Timp de câțiva ani, a fost cel mai citit scriitor pe locul 1 pe Medium.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0