Skip to content

Cunoștințele profunde și expertiza recunoscută reprezintă fundațiile solide pentru activitatea desfășurată de Beran Parry, doctor în medicină naturală.

Cariera sa profesională ca doctor în medicină naturală, terapeut nutriționist certificat, consultant calificat în pierdere în greutate avansată și terapeut certificat EFT și Reiki Master. Beran practică și nutriția medicinei funcționale, având inițial studii la Functional Medicine University din Carolina de Sud, SUA, și a efectuat stagii de practică timp de mai mulți ani cu renumitul profesor de medicină funcțională, dr. Anne Lannoye. Beran este un autor de succes pe Amazon, cu peste 40 de cărți de nutriție, inclusiv 25 de bestselleruri, și este una dintre cele mai importante nutriționiste și experți în bunăstare din domeniul său.

Ca o autoritate celebrată care consultă și ține prelegeri în întreaga lume, Beran oferă sfaturi fiecărui pacient și client privind cele mai bune strategii de medicină funcțională și alimentație pentru sănătate, longevitate și controlul greutății de durată. Ea a dezvoltat o serie de strategii nutriționale și programe de exerciții fabuloase și extrem de eficiente. Ea își aplică cunoștințele enciclopedice și percepția uimitoare pentru a analiza background-ul și cauzele profunde ale comportamentelor alimentare, iar apoi proiectează strategii personalizate și complet eficiente de pierdere în greutate pentru a obține rezultatele dorite.

Cu doctoratul în medicină naturală și calificările în zece aspecte diferite ale terapiei nutriționale, Beran este pe deplin dedicată ajutării pacienților și clienților să descopere expresia ideală a bunăstării complete. Bazându-se pe o gamă largă de competențe profesionale și pe cele mai recente cercetări științifice, ea folosește o combinație de strategii dinamice pentru longevitate și controlul greutății, cum ar fi datele de vârf din știința nutriției și studiile recenzate de specialiști în medicină naturală, pentru a oferi cele mai bune opțiuni pentru bunăstarea generală și sănătatea naturală robustă.

℗PUBLICITATEBeran Parry studiază și consultă de peste trei decenii și este implicată în prezent într-o serie de programe intensive de cercetare, lucrând cu medici, oameni de știință și specialiști de renume. Ea și-a urmat căutarea de cunoștințe în Africa de Sud, Marea Britanie, Statele Unite și India pentru a-și îndeplini misiunea de a aduce clienților, audienței și cititorilor săi cea mai bună și eficientă consiliere nutrițională. Studiile și calificările sale reflectă cunoștințele profunde în medicina funcțională, medicina pe bază de plante, medicina naturală și terapia nutrițională, impactul psihologic al tulburărilor alimentare, complexitatea dezechilibrelor hormonale. Ea lucrează cu sportivi pentru a oferi cea mai bună formă de nutriție sportivă și are ani de experiență practică ca practician ayurvedic și de medicină funcțională.

Plecând de la această bază solidă de cunoștințe, pasiune și expertiză, misiunea ei este de a împărtăși minunile care schimbă viața ale acestor modalități incredibil de eficiente de a hrăni corpul. Misiunea ei este de a fi o forță pozitivă pentru schimbare în lumea sănătății și bunăstării.

Clinica lui Beran Parry din Gibraltar, Spania și Clinica Internațională oferă diagnosticare de medicină funcțională pe tot parcursul anului și strategii personalizate și detaliate pentru energie și vitalitate reînnoite, un sistem imunitar protejat, longevitate uimitoare și regenerare metabolică.

  • Restabilește echilibrul microbiomului și readu-ți corpul sub control.
  • Descoperă ajutoarele speciale care susțin și stimulează metabolismul.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0