Skip to content

Bernadette Jiwa este o autoritate mondială în ceea ce privește rolul poveștilor în afaceri, în domeniul inovației și al marketingului. Activitatea ei înseamnă consiliere, consultanță și conferințe dedicate antreprenorilor, oamenilor de afaceri și brandurilor globale (cum sunt EA, LinkedIn, Zappos sau Adidas). A scris șase cărți de mare succes despre marketing și brand storytelling. A fost numită de Smart Company unul dintre gânditorii de top ai anului 2018. Consiliază și ține discursuri pentru antreprenorii și liderii de afaceri care vor să construiască branduri semnificative.

Blogul lui Bernadette, thestoryoftelling.com, a fost votat în 2012 cel mai bun blog australian de afaceri. În 2013, 2014 și 2016 a fost ales de Smart Company unul dintre cele mai bune 20 de bloguri din lume. Cartea sa Meaningful a fost desemnată de revista Inc. una dintre cele mai bune cărți de afaceri ale anului 2015.

℗PUBLICITATEA ajuns pe lista celor mai buni 100 de experți în branding pe care să-i urmărești pe Twitter și a ținut un discurs în cadrul conferinței TEDxPerth despre „Secretul răspândirii ideilor”.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0