Skip to content

Bogdan Nicolai este absolvent al Facultăţii de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității București și lucrează de la 14 ani în radio, televiziune și presă scrisă. A fost scenarist al show‐ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului de la PRO FM România și realizator și producător de emisiuni la Europa FM. Este prezentator de evenimente corporate și reprezintă un număr mare de branduri celebre. A scris anchete, editoriale, reportaje și texte umoristice pentru ProMotor, The ONE, Aud Voci sau Times New Roman și a semnat scenarii pentru spoturi publicitare, filme de lung metraj și seriale de televiziune. Scrie și publică poezie și colecționează lucrări de artă.

Realizează emisiunea de educaţie sexuală și parenting Love is Fun de la A List Magazine by Andreea Esca și este creatorul canalului de umor Destul TV. Peste o sută de mii de români îi urmăresc paginile de Facebook și Instagram.

℗PUBLICITATEVizibil deranjat de orice act de sexism, naționalism extremist, rasism sau xenofobie, a publicat zeci de articole care sancţionează discriminarea de orice fel și a susţinut această cauză, prin discursuri publice, în numeroase conferințe internaționale, inclusiv în parlamentul European.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0