fbpx
skip to Main Content
Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai este absolvent al Facultăţii de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității București și lucrează de la 14 ani în radio, televiziune și presă scrisă. A fost scenarist al show‐ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV, cel mai longeviv prezentator al matinalului de la PRO FM România și realizator și producător de emisiuni la Europa FM. Este prezentator de evenimente corporate și reprezintă un număr mare de branduri celebre. A scris anchete, editoriale, reportaje și texte umoristice pentru ProMotor, The ONE, Aud Voci sau Times New Roman și a semnat scenarii pentru spoturi publicitare, filme de lung metraj și seriale de televiziune. Scrie și publică poezie și colecționează lucrări de artă.

Realizează emisiunea de educaţie sexuală și parenting Love is Fun de la A List Magazine by Andreea Esca și este creatorul canalului de umor Destul TV. Peste o sută de mii de români îi urmăresc paginile de Facebook și Instagram.

Vizibil deranjat de orice act de sexism, naționalism extremist, rasism sau xenofobie, a publicat zeci de articole care sancţionează discriminarea de orice fel și a susţinut această cauză, prin discursuri publice, în numeroase conferințe internaționale, inclusiv în parlamentul European.

℗PUBLICITATE


De același autor:

 

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Close search

Coș

Back To Top
×Close search
Caută