skip to Main Content

Bonnie Bader este fostul editor asociat al Frederick Warne, unde a supravegheat programele de publicare Peter Rabbit și Spot, precum și fost redactor-șef al Penguin Young Readers / Early Readers, unde a condus mai multe programe pentru cititori.

De asemenea, a editat mai multe serii de best-seller, inclusiv George Brown, Clown Clown și Magic Bone de Nancy Krulik, Here’s Hank de Lin Oliver și Henry Winkler.

℗PUBLICITATEBonnie este în prezent consilierul în publicare al SCBWI, precum și un membru al consiliului de conducere. În plus, Bonnie este redactor și autor independent. Este autorul mai multor cărți din seria best-seller Cine? Ce? Unde?, printre care Cine a fost Martin Luther King, Jr., Cine a fost Christofor Columb și Cine a fost Alexander Graham Bell.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0