fbpx
skip to Main Content

Supranumit „Psihologul deconectat“, Brad Marshall e membru al MAPS și psiholog principal la Northshore Kidspace, în Chatswood, Australia.

Clinica sa, Internet Addiction Clinic Kidspace, e una dintre primele din Australia înființate pentru a-i ajuta pe copii, adolescenți și familii a căror viață e distrusă de tehnologie.

℗PUBLICITATEBrad susține conferințe pentru dezvoltarea profesională a cadrelor didactice și profesioniștilor din domeniul sănătății și organi­zează seminare pentru părinți, elevi și profesori. El organizează și ateliere în spațiul corporatist despre beneficiile utilizării sănătoase a internetului acasă și în familie și despre cum să fii productiv și echilibrat la serviciu.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0